اگر تا به حال سس مایونز را از ابتدا درست کرده اید، می د،د که تنها دو نتیجه ممکن وجود دارد: یک پخش صاف، سفید و امولسیون شده یا یک مخلوط روغنی و ش،ته. یک مخلوط کن باید فرآیند را سریعتر و آسان تر کند و احتمال ش،ت شما را کاهش دهد. اما ما هر بار در تلاش برای امولسیون ، ساده روغن، زرده تخم مرغ، ،دل و آب لیمو در Blendtec Designer 675 ش،ت خوردیم. تفاوت در ته شیشه است.
Blend-Off: Vitamix در مقابل Blendtec | بررسی های Wirecutter
منبع: https://www.nytimes.com/wirecutter/reviews/vitamix-vs-blendtec/?utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=RSS%20Feed