سرخ کن بوقلمون مادون قرمز Char-Broil Big Easy که برای بیرون از منزل ساخته شده است، از نظر فنی اصلاً سرخ کن نیست. برای پختن بوقلمون از محفظه حرارتی پروپان استفاده می کند. از آنجایی که نیازی به روغن ندارد، می تو،د بدون نگر، در مورد حل شدن آن، از مالش روی پوست استفاده کنید. با این حال، این مدل به یک م،ن پروپان نیاز دارد. حماسی آن را آزمایش کرد و گفت: “هر یک از 14 مهمان روز شکرگزاری ما گفتند که بوقلمون بهترین طعمی بود که تا به حال چشیده بودند، و هنوز چند روز بعد آبدار بود.” ما با Jolène M. Bouc،n، نویسنده قطعه Epicurious، پیگیری کردیم، که به ما گفت: «نمی دانم به این دلیل است که ما دستگاه را بیرون (پوشانده شده، اما هنوز هم) ذخیره کرده ایم یا این چیزی است که به مرور زمان اتفاق می افتد. ، اما سال دومی که بوقلمون را در دستگاه انجام دادیم، به طور یکنواخت پخته شد. برخی از ،وجی های جت پروپان مسدود شده بودند، به اعتقاد من، که ما تا زم، که پخت و پز در حال انجام بود متوجه نشدیم. جدی می خوردJ. Kenji López-Alt آن را یک تکه تکه میدانست و میگوید: «پوستش هم عالی بود – بهتر از کباب بود، اگرچه بهاندازه پرنده سرخشده واقعی ترد نبود». با این حال، در آمازون از رتبه بالایی برخوردار است، جایی که مردم بیشتر آن را دوست دارند دو نفر ادعای خود را دارند گرفتار در آتش. در نهایت، پخت و پز بسیار بیشتر از سرخ کن های روغنی طول می کشد: 8 تا 10 دقیقه به ازای هر پوند، یک پرنده 12 پوندی را دو ساعت از خام به پخته تبدیل می کند (بر خلاف حرارت 30 دقیقه ای به اضافه 30 تا 45 دقیقه در سرخ کن روغنی). در حالی که برخی از مالکان فکر می کنند طعم نتایج شبیه معامله واقعی است، دیگران فکر می کنند که اینطور است ی،ان نیست. مشتری آمازون JaSoN می گوید: “شکایت بزرگ من این است که این دستگاه اساساً فقط فر شما را تکرار می کند، اما بیرون.”